Agnes van der Woude

Hoi, jullie zullen mij ook in het weekend van 21-22 juli tegenkomen op de Magic Fair op Kasteel Eerenstein in Kerkrade. 
 
Ik zal me kort even voorstellen. Mijn naam is Agnes van der Woude en ben gecertificeerd Aromatherapeut en Energetisch therapeut. Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in homeopathie en dus was de keuze om aromatherapeut te worden ook niet zo gek. Daarnaast ben ik een paar jaar geleden achter gekomen dat ik ook enkele paranormale gaven heb en heb daarom een basis cursus mediumschap gevolgd. Ook heb ik cursussen gevolgd in aura- en chakra healing en magnetiseren. Deze combinatie maakt me energetisch healer. 
Op de Magic Fair vind je me binnen in het kasteel met mijn therapeutische essentiële oliën van doTerra. Wil je meer informatie krijgen over essentiële oliën of wil je een olie uitproberen? Kom dan zeker bij me langs voor een gratis sample. Daarnaast geef ik Aromatouch massages en zal ik op de Magic Fair handmassages geven. Tijdens de handmassage geef ik in feite reflextherapie omdat in de handpalmen ook zenuwen samen komen, net zoals onder de voeten. Daarom is ook een handmassage erg rustgevend en helpt het goed bij diverse klachten. 
Ik zie je graag op de Magic Fair, ik kijk er in ieder geval erg naar uit.
 
Lieve groet,
Agnes van der Woude 

www.energetic-spirits-heerlen.nl